De leverancier voor al uw ijsblokjes en crushed ijs producten!

Voldoende mooie, droge ijsblokjes voor in de drankjes of voor in de wijnkoelers en koelboxen horen tot die praktische zaken die bij geen enkele daverende productpresentatie, feestelijk festival of viering mogen ontbreken. Tegelijk is het niet het eerste dat je begint te regelen, het staat op je to-do lijst vast ver onder de locatie, decoraties, muziek en zo nog tientallen andere zaken die je aandacht opvragen.

Terwijl het bestellen van de juiste voorraad ijsblokjes eigenlijk ook met een paar simpele muisklikken zó geregeld is. Als je zeker wilt weten dat het met de hoeveelheid en kwaliteit van de bestelde ijsblokjes gewoon helemaal goed zit, kun je eenvoudigweg je ijsklontjes en crushed ijs online bij De IJslijn | The Rocks bestellen. Onze eersteklas ijsblokjes zijn altijd uit voorraad leverbaar zodat we je op korte termijn iedere gewenste hoeveelheid ijsblokjes kunnen leveren, op elke locatie in Nederland.

De IJslijn | The Rocks ijsblokjes zijn kristalhelder en mooi vierkant van vorm. Doordat wij de ijsblokjes invriezen bij -25 °C blijven ze fijn droog en los, zodat je bartenders tijdens het hele event vakkundig en vlot je gasten kunnen schenken. De IJslijn | The Rocks levert het perfecte blokje ijs voor het on the rocks serveren van de drankjes of het decoratief koelen van de champagne, wijnen of frisdranken in mooie wijnkoelers of koelboxen. Met de kwaliteit en goed doordachte service van De IJslijn | The Rocks is de organisatie van je event ineens een stuk eenvoudiger.

Online crushed ice en ijsblokjes bestellen

De IJslijn | The Rocks crushed ijs wordt gemaakt door onze gezuiverde ijsblokjes fijn te malen tot er kleine droge brokjes ijs ontstaan, het blijft prettig los en steeds rul om te scheppen en daarmee het perfecte crushed ijs voor je elegante cocktailbar of stijlvol opgemaakt buffet. Crushed ijs is ideaal voor de professionele opmaak van buffetten met groente, fruit, vlees of vis, voor het decoratief koelen van dranken en simpelweg onmisbaar voor je cocktailbars. Je kunt De IJslijn | The Rocks ijsblokjes en crushed ijs eenvoudig online bestellen voor ieder soort gelegenheid; van een particulier huwelijksbuffet tot een meerdaags festival. Of je nu eenmalig een spectaculair evenement aan het organiseren bent of met regelmaat een party organiseert, wij kunnen het perfecte crushed ijs leveren.
Je kunt hier gelijk de gewenste hoeveelheid ijsblokjes en crushed ice online inkopen, of een offerte aanvragen voor de benodigde ijsklontjes of crushed ijs, misschien samen met een prijsaanvraag voor onze op maat gemaakte ijsdecoraties, stijlvolle catering of ontzorgende event-verhuur? Met onze complete event- en ijsservices kunnen wij je ondersteunen zo ver je wilt en wij kunnen bovendien op verbluffend korte termijn leveren. De IJslijn | The Rocks is daarmee veruit de koelste en meest allround oplossing voor elk evenement. Kies functioneel én decoratief. Kies service, kies De IJslijn | The Rocks.