IJsblokjes, crushed ijs en blokken ijs van De IJslijn

Als je een feestje hebt dan zijn ijskoude ijsblokjes, crushed ijs en blokken ijs onmisbaar. Een echte party kan niet zonder mooie, droge ijsblokjes in een drankje. Het wordt extra feestelijk met wijnkoelers gevuld met ijsblokjes. Die vul je met mooie flessen en je ziet direct effect. Door de inzet van perfect gevormde ijsblokjes, crushed ijs of blokken ijs, of ijssculpturen krijgt een feest, festival of een party een professionele uitstraling.

Om ijs te maken in grote hoeveelheden dat niet snel smelt, van vorm verandert of gaat ‘plakken’, is professioneel materiaal vereist. De IJslijn | The Rocks biedt perfect gevormde ijsblokjes, crushed ijs en blokken ijs in elke gewenste hoeveelheid en op elk gewenst moment op elke locatie in Nederland. Ook voor grootverbruik is De IJslijn | The Rocks uw perfecte partner.

De IJslijn | The Rocks heeft een eigen bezorgdienst. Soms kan een feest lang duren. Natuurlijk wil je nooit tijdens de laatste uurtjes zonder goed materiaal zitten. Goed te weten is, dat wij 24/7 voor je klaar staan. Je hoeft nooit zonder ijsblokjes, crushed ijs, ijsballenijsblokken of schaaf ijs te zitten. Het perfecte ijsproduct is altijd bij ons op voorraad. Zo serveer of verkoop je drankje na drankje met perfect gevormd en mooi ijs. Bedenk maar eens bij welke drankjes je allemaal ijs nodig hebt. Dat zijn er meer dan je denkt! Cocktails, whisky on the rocks, frisdranken en tegenwoordig ook witte wijn en rosé worden geserveerd in trendy glazen en zijn voorzien van kristalheldere ijsblokjes of crushed ijs. Gebruik blokken ijs op de bar om drankjes of een koud buffet te koelen. Een mooie blikvanger die ook nog functioneel is. Heeft u nog vragen? Vraag het onze klantenservice.

Vandaag ijs nodig? Het tijdstip maakt ons niet uit.
Bel direct 020-30 80 300
voor snelle levering.