IJssculpturen op maat gemaakt

De IJslijn | The Rocks IJssculpturen stralen een niet te evenaren elegantie en originaliteit uit. Wat je ook in gedachten hebt; als weddingplanner krijg je misschien de wens voor een stijlvol, romantische ijssculptuur van een cupido met linten op de buffettafel? Je bent horeca-ondernemer en wilt een schitterend groot zandkasteel van mat wit ijs bij de grand opening van jullie nieuwe strandbar? The Rocks maakt de ijssculptuur van je dromen, in glashelder ijs of in mooi melkwit ijs met een mat effect, werkelijk alles is te bespreken.

Wij voeren elke uitdaging met professioneel plezier uit.
De IJslijn | The Rocks IJssculpturen zorgen dat je nog echt een onuitwisbare indruk kunt maken op je gasten. In een tijd waarin men van alles bij elkaar googled en men doorgaans als decoratie even snel een banner laat printen, kun je nog echt een statement maken als eersteklas event door een op maat gemaakte ijsdecoratie te bestellen; het absolute pronkstuk op het buffet, de champagne- of cocktailbar.

In deze visuele tijd waarin iedereen continu foto’s deelt kun je een echt succesvol event neerzetten door als absolute blikvanger een speciaal voor de gelegenheid gemaakte en zorgvuldig belichte ijssculptuur te tonen. Of je nu een historisch figuur wilt laten uitbeelden of een specifieke vogel in ijs wilt laten uitvoeren, een romantisch sprookjeskasteel of een miniatuur van jullie top-product wilt laten maken, in goed overleg maakt De IJslijn de perfecte passende ijssculptuur voor je, die het event tot een onvergetelijk moment zal maken.

Maatwerk ijsdecoraties
Dat ijssculpturen altijd slechts voor eenmalig gebruik zijn hoort nou eenmaal bij het materiaal, maar niet iedereen beseft dat wij elk beeld ook echt op maat voor je maken. Bij De IJslijn kies je niet uit een aantal modellen of beperkte vormen, integendeel: ieder gewenste ijssculptuur is maatwerk, speciaal voor de klant vormgegeven.

Wij maakten al imposante kerkgebouwen in helder ijs, een grappige otter, vrachtwagens in mat ijs en gedetailleerde vissen voor op een luxe buffet, om je wat voorbeelden te geven. Indrukwekkend grote ijssculpturen of lieflijk klein, in mat ijs of helder ijs, perfect afgestemd op de gelegenheid. Organiseer je een intiem feest voor een handvol speciale gasten of coördineer je een evenement voor honderden bezoekers? De IJslijn | The Rocks IJssculpturen maakt de ijssculptuur die erbij past. Kijk vooral eens bij de onderstaande opdrachten die wij voor anderen deden, maar laat je fantasie ook vrij om iets geheel nieuws van ons te vragen!

Met onze flexibele instelling komen we samen zeker uit je wensen voor jouw persoonlijke ijssculptuur. Indien nodig kunnen we ook op vrij korte termijn al een custom-made ijssculptuur voor je maken en onze eigen bezorgdienst levert en plaatst door heel Nederland. Want De IJslijn | The Rocks IJssculpturen levert nog de eersteklas service die je verwacht bij eersteklas maatwerk.

Vandaag ijs nodig? Het tijdstip maakt ons niet uit.
Bel direct 020-30 80 300 voor snelle levering.